HomeNyitóoldalra
E-mail írása
A Szentjakab Parkfaluról általábanRészletes leírás térképpelA Szentjakab Parkfalu ingatlanjairól általábanA Szentjakab Parkfalu térképe, az eladó ingatlanok árlistájaAz összes eladó ingatlan a Szentjakab Parkfaluban 

Az Ingatlanokról


Eladó házak


A Szentjakab Parkfalu 1-5. ütemének területén jelenleg megvásárolható házak különböző készültségi fokon állnak, amelyek tulajdonostól (esetleg építési vállalkozótól) vásárolhatóak meg.
A házaknál feltüntetett árak magukba foglalják a készültségi foknak megfelelő felépítményt, és a hozzá tartozó összközművesített telket.


Eladó telkek

Beépítési szabályok: A telket megvásárló tulajdonosaink az önkormányzati rendelet keretei között önálló elképzeléseiket megvalósítva, külön kötöttségek nélkül építkezhetnek. Az elfogadott szabályozási terv szerint a telkek beépíthetősége 25%, a házak homlokzatmagassága maximum 4 méter, a tető dőlésszöge pedig kb. 30 fokos lehet.
A Szentjakab Parkfalu területére beépítési kötelezettség van érvényben, vagyis a telekvásárlástól számított 4 éven belül a felépített házra meg kell szerezni a használatbavételi engedélyt.


Néhány fontos információ:

• Tulajdonosaink havonta fenntartási költséget fizetnek a fenntartó Szentjakab Parkfalu Kht. számára, ez tartalmazza a 24 órás portaszolgálatot és az őrzés díját, valamint a Parkfalu karbantartásának költségeit. A fenntartási költség összege havonta 15 400 Ft.
• A Parkfalut körbekerítették, és állandó portaszolgálatok biztosítják az építkezések nyugodt menetét. A Parkfaluba csak az itt lakók és itt dolgozók, illetve az érdeklődők az irodával egyeztetett időpontban mehetnek be.

 

Általában

A Szentjakab Parkfalu kivételes közlekedési adottságokkal rendelkezik. Az M3-as autópálya csupán pár percre van, a Gödöllői HÉV a parkfalu déli kapujában áll meg (Tölgyes mh.). Ezen túl több főúton is megözelíthető. (A parkfalu megközelítése)
A település enyhe domboldalon fekszik, természetvédelmi terület (tölgyes erdő, Gödöllői Dombság), kirándulóhelyek mellett. A környék szintén bővelkedik látnivalókban. (A Szentjakab Parkfalu környéke...)
A lakók nyugalmát biztonsági őrség, és a körbekerített terület is biztosítja. Hamarosan kiépül a teljes területet felügyelő biztonsági rendszer.
Az építési telkek összközművesítettek (víz, gáz, villany, csatorna), ezen felül hagyományos és ISDN telefon hálózat, valamint kábeltévé is bitosítja a kényelmet. Útjaink díszkővel burkoltak (Viacolor), az éjszakai világítást kandelláberek adják.
2003 őszétől óvoda is működik a parkfalu területén (Montessori), de a gyerekek örömére játszótér is van. Sportpálya építését szintén tervezzük. (A parkfaluról)• • •
További információkért, ill. a megtekintéshez időpont egyeztetésért
kérjük hívja az alábbi telefonszámot:

06-20/483-7134

• • •


 

Copyright - Szerzői jogokHome
 
Az Eladó Ingatlanok a Szentjakab Parkfalu területén c. honlap minden hirdetése Az Eladó Ingatlanok a Szentjakab Parkfalu területén c. honlap minden hirdetése Az Eladó Ingatlanok a Szentjakab Parkfalu területén c. honlap minden hirdetése